Hoe mijd ik de spits?

De spits mijden kan op verschillende manieren. Werk bijvoorbeeld eens thuis, reis op andere tijden of reis op een andere manier, zo kun je de Waalbrug tijdens de spits vermijden. Per keer dat jij de spits vermijdt, ontvang je credits. Start dus nu met SLIMspitsen en spaar zoveel mogelijk credits bij elkaar. Tot een waarde van €270,-!

Thuiswerken

Thuiswerken is de meest comfortabele manier van SLIMspitsen! Vanuit huis open je je laptop en kun je aan de slag. Geen reistijd en dus ook geen file. En wist je dat veel werkgevers hier ook positief tegenover staan? Bovendien spaar je met elke dag thuiswerken voor credits tot wel €270,- over de gehele deelnameperiode. Je credits kun je verzilveren bij fonQ.nl: de webwinkel voor je huis, om je thuiswerkplek in te richten.

Ander vervoer

Stap lekker op de fiets of de e-bike. Of gebruik het openbaar vervoer (met OV-fiets). Zo ben je duurzaam bezig èn blijf je fit.
De credits kun je bijvoorbeeld gebruiken voor leuke gadgets van Fietsenwinkel.nl of voor je OV-tegoed.

Ander tijdstip

Is thuiswerken of een ander vervoermiddel geen optie? Rijd dan voor of na de avondspits. Ook hiermee spaar je credits tot maximaal €270,-. Je credits kun je verzilveren in onze webshop voor een cadeau naar keuze, of doe een donatie aan een goed doel!

Combineren kan ook

Wist je dat je ook verschillende wijzen van avondspits mijden mag combineren? Pak je de ene dag de trein en werk je daarna thuis, het levert je allemaal credits op.