Hoe doe ik mee?

Het is heel simpel. Download de app TimesUpp op je smartphone en meld je aan, je krijgt dan automatisch te zien of je deel kunt nemen. Als dit zo is, kun je na aanmelding beginnen met het verdienen van credits en punten. Bedenk op welke manier jij het beste de avondspits (tussen 15.00 en 19.00 uur) kunt vermijden. Of je nu een keertje thuiswerkt, je de auto laat staan, of je buiten de avondspits rijdt: elke keer extra telt mee. Dus hoe minder in de avondspits, hoe meer je spaart! Benieuwd wat jij kunt doen om de spits te mijden? Binnen ons programma krijg je een persoonlijk reisadvies! Lees in de FAQ of jij in aanmerking komt voor deelname aan SLIMspitsen.

Heb je interesse in deelname aan SLIMspitsen Waalbrug? Check hier of je mee kan doen.

Wanneer je regelmatig tijdens de spits met je auto de Waalbrug of Oversteek passeert kun je mogelijk meedoen met ons beloningsprogramma. Hier kun je checken of je in aanmerking komt voor deelname aan SLIMspitsen en kan starten met sparen door slimmer te reizen!

Privacyvoorwaarden

Je geeft uitdrukkelijk toestemming aan SLIMspitsen voor het verwerken van je kentekengegevens.
De verwerking van je kentekengegevens zal plaatsvinden met inachtneming van de privacy statement Waalbrug welke beschikbaar is als download via deze website of via de klantenservice (waalbrug@SLIMspitsen.nl).
Innovactory International B.V. zal jouw kentekengegevens verwerken teneinde te kunnen controleren of je voor deelname aan SLIMspitsen in aanmerking komt dan wel te voorkomen dat je dubbele uitnodigingen voor deelname ontvangt.


Meedoen is heel eenvoudig.

Zet deze 3 stappen en je bent al aan het sparen.

  1. Installeer de app TimesUpp op je smartphone en vul je gegevens in.
  2. Klik in de app op ‘Ik doe mee’ en meld je aan met je kenteken. Je ziet nu meteen of je mee kan doen met SLIMspitsen.
  3. Klaar! Nu levert elke rit op jouw route in de avondspits die je vaker maakt met de fiets, e-bike of OV je credits op. En werk je thuis of vermijd je de avondspits? Dat levert óók credits op!

Ga naar Google Play of App Store
en installeer TimesUpp

Doe mee als individu én samen

Naast deelnemen als individu, kun je ook samen deelnemen en extra punten en credits sparen. Vorm een team met mededeelnemers en ga de uitdaging aan! Hoe meer mensen meedoen in een team, hoe leuker het is en hoe groter de kans om nummer 1 te worden in de ‘SLIMspitsen-ranglijst’.